Informatie Standhouders

INFO VOOR STANDHOUDERS

Ben jij (ook) op zoek naar talent? Dit is dé kans om in contact te komen met jong talent of ervaren professionals. StartFest is anders dan anders! We dagen je uit om jouw branche, beroep of bedrijf met een doe- of belevingsactiviteit onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Het doel is hen te inspireren voor hun toekomst en uit te dagen een stap te maken naar opleiding of (ander) (vrijwilligers-) werk.

Schrijf je nu in om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden

Meer weten en in contact komen met ons accountteam? Of je aanmelden als standhouder? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inschrijven voor de editie in Assen op 14 mei is niet meer mogelijk.

Veelgestelde vragen

1

Wat is StartFest?
StartFest is een reeks festivals in Groningen en Noord-Drenthe waar de zoektocht naar talent en ontwikkeling een feest is. Bij StartFest draait het om belevingen, ontmoetingen en ervaringen in een festivalsetting. Bedrijven en opleiders worden uitgedaagd om hun branche/beroep met een belevingsactiviteit onder de aandacht te brengen bij bezoekers. En bezoekers worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan. Ze doen inspiratie en ervaring op gaan buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht naar hun start in werk of ontwikkeling. Daar wil je bij zijn!

2

Wie organiseert StartFest?
Werk in Zicht (WIZ) is de initiatiefnemer van de festivals. Werk in Zicht is het samenwerkingsverband tussen alle gemeenten in Groningen en de kop van Drenthe, UWV, de sociale partners en de provincies Groningen en Drenthe. De festivals worden medemogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartners (klik om het Colofon te zien) en Nationaal Programma Groningen.

3

Zijn er richtlijnen aan hoe ik me presenteer op StartFest?
StartFest is interactief festival waar we de bezoekers prikkelen, inspireren en uitdagen. Daarom vragen we jullie om creatief te zijn in hoe je jouw bedrijf, branche of organisatie onder de aandacht brengt. Doe dit bijvoorbeeld met een doe- of belevingsactiviteit. Daag de bezoekers uit om zelf aan de slag te gaan, inspiratie op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht te gaan naar hun stap in ontwikkeling. Je mag groot denken! Heb je inspiratie nodig schroom niet contact met ons op te nemen. Ben jij nog niet bekend en/of jij nog geen contact met Werk in Zicht? Klik hier om naar onze contactpagina te gaan en vind jouw persoonlijke adviseur.

4

Hoe zit het met de kosten?
Meedoen aan één of meerdere festivals kost jou helemaal niets. Iedere werkgever of organisatie die het aandurft om op een creatieve en uitnodigende manier in contact te komen met bezoekers is van harte welkom.

Wij bieden het volgende:

  • Vloeroppervlak voor je stand
  • Advies over de invulling van jouw stand. Onze accountmanagers denken graag met je mee.
  • Gratis koffie en thee