14 mei op het TT Circuit in Assen. Maak werk van je toekomst

TT Circuit Assen decor voor StartFest

Op 14 mei wordt het TT Circuit Assen dé locatie voor een dag vol inspiratie, netwerken en mogelijkheden. De organisatie belooft een gevarieerd programma met workshops, presentaties en interactieve sessies die jou helpen bij het zetten van de volgende stap in je leven, opleiding of carrière. Denk aan een workshop ‘CV maken’, ‘jezelf presenteren’, een gezondheidscheck of maak kennis met mogelijke toekomstige werkgevers.

Ontdekken, leren en groeien

StartFest is verre van een traditionele banenmarkt; het is een inspirerend festival dat draait om het ontdekken van talenten en het laten groeien van vaardigheden. Het is bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op een volgende stap in hun leven, opleiding of carrière. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, een carrièreswitch overweegt, of gewoon op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, StartFest biedt de mogelijkheid om te ontdekken, te leren en te groeien.

Aanmelden is niet nodig! Kom langs tussen 10.00 en 20.00 uur.

Locatie: TT Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen Plan route

Ontdek en ervaar

Ga! in gesprek

Opleiders en bedrijven gaan graag met jou in gesprek over jouw toekomst. Ontdek de kansen voor jouw toekomst, passend bij jouw ontwikkeling.

Jouw talent voorop

StartPunt

Op het StartPunt kun je meteen in gesprek over jouw passie en talent. Onze mensen helpen je om meer inzicht te krijgen in jouw talent. Zij verwijzen je door of brengen je in contact met partijen, die jou helpen een volgende stap te maken.

Nog veel meer...

Binnenkort komt hier het complete overzicht van activiteiten en workshops.