HJC Manege, Tolbert

HJC Manege, Tolbert

StartFest: Ontdek jouw talenten in Tolbert

Op 10 september is de vijfde editie van StartFest! Die dag is de HJC Manege in Tolbert een groot festivalterrein. Van 10:00 tot 20:00 uur ben je van harte welkom.

StartFest is hét festival waar alles draait om jouw ontwikkeling en het ontdekken van je talenten. Iedereen is welkom. Jong of oud… wat je opleiding, werkervaring of achtergrond ook is. We kijken niet naar een CV, maar naar wat iemand kan.

Opleiders, bedrijven, ondernemers en brancheorganisaties laten op StartFest graag zien wat ze te bieden hebben. Door doe-activiteiten inspireren we jou om je kwaliteiten en talenten te ontdekken en wat je hiermee kunt doen. Dit kan zijn (meer) gaan werken, een (andere) baan, beginnen met een opleiding, vrijwilligerswerk of beginnen met een oriëntatie. Iedere beweging is waardevol. Gidsen staan klaar om je op weg te helpen en te ontdekken wat je talenten en mogelijkheden zijn.

Er is van alles te doen en er zijn diverse workshops te volgen. We zijn druk bezig met het invullen van ons programma, dus hierover binnenkort meer!

Aanmelden is niet nodig. Loop dus gratis binnen op 10 september tussen 10:00 en 20:00 uur.

Wil je je aanmelden als standhouder? Klik dan hier!

Locatie: HJC Manege, Hoofdstraat 53, Tolbert Plan route